TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Astrolog Yasemin Sürer Yorumuyla " 9 – 15 Eylül Haftası"

Yazının Giriş Tarihi: 09.09.2024 09:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 09:20

Haftaya Ay Akrep burcunda başlıyoruz; finansal konuların ön planda olacağı hafta geneli borç, ödeme, kredi konularıyla ilgilenebiliriz.

Pazartesi günü iletişim gezegenimiz Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 26 Eylül’ e iletişimsel işlerimize hız kazandırabilir ve yapmak istediklerimiz için harekete geçebiliriz. Zihinsel olarak detaylara daha çok önem verebilir, rahat odaklanabilir ve kolay konsantre olabiliriz. Pratik ve verimli işler ve projeler ortaya çıkarmak için değerlendirebileceğimiz bu süreçte Güneşimiz de Başak burcunda ilerlediği için iş koşullarımıza, sağlık konularına ve günlük koşturmacalarımıza düzen getirebiliriz. Gölge tarafıyla ayrıntılarda fazla boğulmamaya ve fazla eleştirel davranmamaya özen gösterelim.

Haftaya Güneş-Satürn karşıtlığı ile başlıyoruz; işlerimizde bazı gecikme ve engeller yaşanabilir, yavaş yol alabiliriz ve oluşan durumlar moralimizi bozabilir ama bunun geçici bir etki olduğunu unutmayalım. Aile büyükleri, yönetici veya otorite figürleriyle anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Salı günü itibariyle Güneş-Jüpiter kare açısı devreye giriyor. Özgüvenimiz yüksek davranabiliriz finansal ve ticari konularda bazı fırsatlar da karşımıza çıkabilir ama boyumuzu aşan işlere girmemeye özen gösterelim. Fazla harcama ve savurganlıklara dikkat edelim.

Çarşamba günü ekonomi, finans, hukuk, eğitim ve seyahat konularında sorunlar oluşabilir, önemli işlerimizi bugüne getirmemek daha fayda sağlayacaktır.

Hafta sonu iyicil gezegenlerimizden Venüs ve Jüpiter arasında üçgen açı oluşuyor gerek parasal gerekse ilişkilerle ilgili şans ve fırsatlar karşımıza çıkabilir özellikle pazar günü çok keyifli enerjiler devrede olacak. İletişim, ticaret, alım-satım, pazarlama, eğitim, alışveriş önemli görüşme ve konuşmalar için değerlendirebiliriz.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Hafta ortasına kadar üzerinizde baskı hissedebilir, sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışabilirsiniz. İşle ilgili güzel gelişmeler veya fırsatlar karşınıza çıkabilir. Merkür’ ün Başak burcuna geçmesiyle 26 Eylül’ e kadar çalışma hayatınıza daha fazla odaklanabilir, verimli çalışmalar yapabilir ve yeni projelere başlayabilirsiniz. Sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir, yeni beslenme alışkanlıkları, diyet ve spora başlamak için de değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu özel hayatınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Merkür’ ün Başak burcuna geçmesiyle 26 Eylül’ e kadar aşk hayatınız ön plana çıkıyor yalnız partnerinize çok fazla eleştirel davranmamaya özen gösterin. İlişkilerinizde sorunlara çözümler bulabilirsiniz. Bekar Boğalar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Çocuklarınızın hayatıyla ilgili gelişmeler ön plana çıkarken düzenlemeler yapabilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi daha fazla öne çıkarabilirsiniz hatta işe dönüştürüp kazanç sağlayabilirsiniz. Hafta sonu keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta ortasına kadar görev ve sorumluluklarınıza odaklanmanız gerekebilir zaman zaman baskı altında hissedebilirsiniz. Yükselen burcunuz Merkür’ ün Başak burcuna geçmesiyle 26 Eylül’ e kadar ev ve ailevi konular ön plana çıkıyor. Bu alanlarda düzenleme ve yenilenmeler yapabilirsiniz. Ev alım-satım, kira, taşınma yine evde eşya ayıklanması, tadilat-tamirat gibi işler için değerlendirebilirsiniz. Aile içinde sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu aşk ve flört konuları gündemde olabilir, mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Merkür’ ün Başak burcuna geçmesiyle 26 Eylül’ e kadar yakın çevrenizle daha fazla görüşebilir ve sosyalleşebilirsiniz. Ticaret, satış, eğitim ve seyahatle ilgili işlerle ilgilenmek için verimli bir süreçtesiniz. Mars da artık burcunuza daha cesur ve girişken hissedebilirsiniz. Zihninizin yoğun çalışacağı bu süreçte fazla detaylarda kaybolmamaya dikkat edin. Hukuksal bir konuyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu ilham perileriniz etrafınızı saracak, yaratıcı işler ortaya çıkarabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Merkür’ ün Başak burcuna geçmesiyle 26 Eylül’ e kadar odağınızı parasal konulara çevirebilir, yapmanız gerekenleri düzenleyebilirsiniz. Yeni kaynaklar bulmak, gelir-gider dengesini oluşturmak için bu süreci değerlendirebilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak fikirler geliştirebilir veya anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasından sonra karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir, değerlendirmeye çalışın. Hafta sonu sosyalleşmek sizi keyiflendirecek.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta ortasına kadar belirsiz konular üzerinizde baskı yaratabilir ama hafta ortasından itibaren daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin ve bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Yükselen burcunuz Merkür burcunuzda ilerlemeye başladı ve 26 Eylül’ e kadar işleriniz hızlanmaya başlayacak. Kendinizi daha rahat ifade edebilir ve ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Kısa seyahatler, yeni anlaşma ve projeler gündeme gelebilir. Hafta sonu iş ve hedeflerinizle ilgili gelişmeler sizi mutlu edebilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Pazartesi günü Merkür Başak burcuna geçiyor ve 26 Eylül’ e kadar 12. evinizde ilerleyecek. Ağustos ayında gündeminizde olan konularda ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sizi üzen yoran konu ve kişiler üzerinde düşünüp yeni kararlar alabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs burcunuzda ilerlediğinden kendiniz ve dış görünüşle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu kafanıza uzun zamandır koyduğunuz bir fikri hayata geçirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: İletişim gezegenimiz Merkür Başak burcuna geçti; 26 Eylül’ e kadar arkadaşlarınızla daha sık görüşebilir ve sosyalleşebilirsiniz. Seyahat gündeminizde yer alabilir. Kariyer ve hedeflerinizle ilgili yeni girişimler yapabilir, yeni iş veya projeler gündeme gelebilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz. Hafta ortasından sonra karşınıza güzel bir fırsat çıkabilir, değerlendirmeye çalışın. Ay tutulmasına yaklaşırken bazı belirsizliklerinizin netleşmeye başladığınızı gözlemleyebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Merkür’ ün Başak burcuna geçmesiyle 26 Eylül’ e kadar kariyer hayatınıza daha fazla odaklanabilir, işleriniz hızlanabilir. Başvuru, talep, iş değişikliği, önemli görüşme ve konuşmalar için bu süreci iyi değerlendirebilirsiniz. Ağustos ayında belirsiz bir konu kaldıysa şimdi bu süreçte netleşebilir. Hafta ortasından itibaren yönetici gezegeniniz Jüpiter Güneş ile kare açı oluşturuyor; birçok konuyla aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilir, çevrenizden destek görmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu aşk ve duygusal konular ön plana çıkıyor.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Merkür’ ün Başak burcuna geçmesiyle 26 Eylül’ e kadar gelecek planlarınız için yeni kararlar alabilirsiniz. Ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı, seyahat konularıyla ilgili planlarınız varsa odağınızı daha fazla bu alanlara vererek girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu süreçte kişisel gelişim ve farklı kültürler ilginizi çekebilir. Mars Yengeç burcunda hareket ettiği için ilişki ve iş birliklerinizde daha cesur hareket edebilirsiniz ama çatışmalara dikkat.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Hafta ortasına kadar etkili olacak Güneş-Satürn karşıtlığı üzerinizde baskı yaratabilir, para ve resmi işlerde gecikmeler oluşabilir. Merkür’ ün Başak burcuna geçmesiyle 26 Eylül’ e kadar finans ve ortak maddi kaynaklarınızla detaylı ilgilenebilir, işlerinize çeki düzen verebilirsiniz. Kredi, borç, ödeme, alacak-verecek işleriniz hızlanabilir. Genel olarak maddi hayatınızda yeni bir yapılanmaya doğru gidebilirsiniz. Hafta sonu sevdiklerinizle vakit geçirmek sizi keyiflendirecek.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 18 Eylül’ de burcunuzda önemli bir tutulma yaşayacaksınız. Hayatınızda önemli değişimler başlıyor, Satürn üzerinizde baskı yaratsa da mantıklı ve sorumluluklarınıza odaklanarak bu süreci inşa edebilirsiniz. Merkür’ ün de Başak burcuna geçmesiyle 26 Eylül’ e kadar ilişki, iş birlikleri ve anlaşmalar için verimli bir sürece giriyorsunuz. Kendinizi daha rahat ifade edebilir ve var olan sorunlara çözümler geliştirebilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.