TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 - 29 Eylül Haftası: Tutulma koridoru

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2024 16:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 16:24

İki tutulma arasındaki haftaya Ay İkizler burcunda başlıyoruz; iletişimin hız kazanacağı, ticari faaliyetler, seyahat ve eğitim konularının öne çıkacağı bir hafta bizi bekliyor. Güneş Terazi burcuna geçiş yaptı ve sonbahar ekinoksu gerçekleşti. Önümüzdeki 1 ay boyunca ilişkiler, iş birlikleri, ortaklıklar, hak-adalet konuları gündemimizde yer almaya başlarken uyum ve diplomasi önem kazanıyor. Moda, güzellik, estetik, dekorasyon ve sanatsal işlere ilgi artabilir.

Pazartesi günü Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor; 17 Ekim’ e kadar ilişkilerde tutku, manipülasyon ve kıskançlıklar artabilir maddi konularda güvenlik arayışlarıyla birlikte krizler gündeme gelebilir.

Pazartesi Venüs-Plüton kare açısı ve çarşamba günü Merkür-Neptün karşıtlığı sebebiyle finansal konularda riskli adımlar atmak için uygun değilken, para piyasalarında dalgalanmalar oluşabilir.

Salı günü Merkür-Uranüs üçgen açısının güzel etkileri bizlerle olacak; teknoloji ve dijital konularla ilgilenebilir, elektronik alet ve bilgisayar almayı düşünüyorsak değerlendirebiliriz. Aklımıza gelen orijinal fikirleri not alalım, ileride değerlendirebiliriz.

Perşembe günü Merkür ve Plüton arasındaki üçgen açı devreye giriyor; önemli iletişimsel işlerimiz, görüşme, başvuru ve konuşmalarımız için değerlendirebilir karşımızdaki kişiler üzerinde iyi bir intiba bırakabiliriz. Aynı gün iletişim gezegenimiz Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor; nazik ve denge sağlayan konuşmalar tercih edeceğiz.

Hafta sonu ailemizle ve sevdiklerimizle bir arada olmak ve sosyalleşmek için güzel etkiler devrede. Kısa seyahatlere çıkmak ve eğlenceli aktivitelerle değerlendirebiliriz. Saçlarımıza bakım yapmak, boyamak veya kestirmek aynı zamanda alışveriş yapmak için uygun günler olacak.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Ay tutulmasının etkileri devam ederken iç dünyanızda birçok değişimden geçiyorsunuz. Güneşin Terazi burcunda ilerlemesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı ilişkiler, iş birlikleri ve anlaşmalara çevirebilirsiniz. Önemli başlangıç veya ayrılıklar gündeme gelebilir. Venüs’ ün Akrep transiti 17 Ekim’ e kadar ortak maddi kaynaklar ve finansal konularla ilgili ilgilenmeniz gereken durumları ve gelişmeleri öne çıkarabilir, fazla harcamalara dikkat edin. İlişkilerinizde daha tutkulu ve kıskanç davranabilirsiniz. Sağlık konusunu ihmal etmeyin, tedavi veya ameliyat süreçleri oluşabilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Venüs karşıt burcunuza geçiyor ve 17 Ekim’ e kadar Akrep burcunda ilerlemesiyle ilişkilerinizde önemli değişim ve gelişmeler gündeme gelebilir. Bekar Boğalar tutkuyla bağlanacakları yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi devam eden Boğalar ise bu süreçte partnerlerine sahiplenici davranabilir ancak fazla kıskanç tavırlara dikkat edin. İş birlikleri ve anlaşmalarla gelirinizi artırabilir veya beklediğiniz bir para varsa alabilirsiniz. İş hayatınızda yön değişikliğine gidebilir ve yeni kazanç kapıları aralayabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Ay tutulması etkileri devam ederken önümüzdeki 6 ay boyunca kariyer hayatınızda önemli dönüm noktaları yaşayabilirsiniz. Güneşin Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca yaratıcılığınızı daha fazla ortaya koyabilecek iş ve projelere imza atabilir, bunları kazanca dönüştürebilirsiniz. Venüs Akrep transiti etkisiyle 17 Ekim’ e kadar çalışma hayatınıza dair krizlerle mücadele edebilir ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamında gizli düşmanlıklara dikkat edin. Sağlığınızı ihmal etmeyin, devam eden bir rahatsızlığınız varsa yeni bir tedaviye başlayabilir ve şifa bulabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Güneşin Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca ev ve ailevi konular odağınızda olmaya başlıyor. Eski konular açılabilir, anlaşmazlıklara dikkat edin. Venüs’ ün Akrep transiti 17 Ekim’ e kadar aşk hayatınızda tutku ve derin bağlar kurma isteğinizi artırabilir. Bekar yengeçler etkilenecekleri yeni birisiyle tanışabilir, ilişkisi devam edenler bu süreçte partnerine daha sahiplenici davranabilir ama ölçüyü kaçırmamaya çalışın. Yaratıcılığınızı kullanarak güzel projeler ortaya çıkarabilir, gelirinizi artırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla daha güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Güneşin Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca yakın çevre ilişkileriniz ve iletişim konuları ön plana çıkıyor. Ticaret, eğitim ve seyahat konuları için uygun zamanlar. Venüs’ ün Akrep transitiyle 17 Ekim’ e kadar ev ve ailenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz özellikle ev ve gayrimenkul konularında gündemler oluşabilir. Aile bağlarınızı güçlendirmek isteyebilir, geçmiş sorunları çözmek için uğraş verebilirsiniz ama baskıcı tavırlar anlaşmazlıklara yol açabilir, dengeyi korumaya çalışın.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Ay tutulması etkileri devam ederken önümüzdeki 6 ay boyunca ilişkilerinize dair önemli dönüm noktaları yaşayabilirsiniz. Güneşin Terazi burcuna geçmesiyle 23 Ekim’ e kadar maddi konulara daha fazla odaklanabilir, gelir-gider dengenizi ayarlamak ve kazancınızı artırmak için çabalayabilirsiniz. Venüs’ ün Akrep transitiyle 17 Ekim’ e kadar yakın çevreniz ve kardeşlerinizle daha derin bağlar kurabilir onlardan destek alabilirsiniz. Diğer taraftan arkanızdan iş çeviren gizli düşmanları görebilir ve sınır çizebilirsiniz. Kısa seyahatler, eğitim ve ticari faaliyetler için bu süreci değerlendirebilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Güneş burcunuza geçti ve hayatınız hız kazanmaya başlarken burcunuzda gerçekleşecek tutulmaya da az kaldı sevgili Teraziler dolayısıyla kendi isteklerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun. Venüs’ ün Akrep transitiyle 17 Ekim’ e kadar para ve kaynaklarınızla ilgili önemli değişim ve gündemler oluşabilir. Gelirlerinizi artırmak için yeni yollar keşfedebilir, bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Krizleri doğru yönetmeye çalışın ve harcamalarınızı dengelemeye çalışın.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Güneşin Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca ruhsal ve fiziksel sağlığınızla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınıza dair yeni planlamalar yapabilirsiniz. Venüs’ ün burcunuza geçmesiyle dikkatleri üzerinize çekmeye başlayabilir ve ilişkilerinizde karşınızdaki kişileri cazibenizle etkileyebilirsiniz ama kıskançlıklara dikkat edin, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Dış görünüşünüz üzerinde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Geçmiş sorunlar gündeme gelebilir ve sorunlara çözümler geliştirebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Venüs Akrep burcuna geçiş yaptı. 17 Ekim’ e kadar bilinçaltınızda bastırdığınız korku ve endişeler yüzeye çıkabilir ve yüzleştikçe şifalandırabilirsiniz. Geçmişteki ilişkilerinizle ilgili önemli farkındalıklar edinebilirsiniz. Daha fazla yalnız kalma ihtiyacı duyabilir, ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Rüya kanallarınız daha aktif çalışabilir, sezgileriniz artabilir. Hedeflerinizi gözden geçirebileceğiniz bu süreçte yeni yollar belirleyebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Güneşin Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca kariyer ve hedeflerinize daha fazla odaklanabilir, iş veya görev değişikliği gündeme gelebilir. Venüs’ ün Akrep transitiyle 17 Ekim’ e kadar arkadaş ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bu süreçte kazançlarınızı artıracak destek ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz fakat arkanızdan dönen işler ve güç mücadelelerine dikkat edin. Sosyal ilişkilerinizin ön plana çıkabileceği bu süreçte ekip çalışmalarında başarılı işler ortaya çıkarabilirsiniz. Fazla harcamalara dikkat edin.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Güneşin Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca ticaret, yurtdışı, eğitim ve seyahat konularına odağınızı daha fazla çevirebilirsiniz. Venüs’ ün Akrep transitiyle 17 Ekim’ e kadar kariyer ve hedeflerinize daha tutkulu ve motive ilerlemek isteyebilir, toplumsal statünüzü güçlendirecek hamleler yapabilirsiniz ancak sizi kıskanan insanlara karşı dikkatli olun. İş ve görev değişikliği gündeme gelebileceği için kazançlarınızı artıracak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Burcunuzdaki Ay tutulması etkileri devam ederken önümüzdeki 6 ay boyunca hayatınıza dair önemli dönüm noktaları yaşayabilirsiniz. Venüs’ ün Akrep transiti sizi olumlu yönde etkileyecek. 17 Ekim’ e kadar bakış açılarınızı geliştirebilir ve önemli farkındalıklar edinebilirsiniz. Seyahatlere çıkmak isteyebilir, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bir eğitime katılmak istiyorsanız şimdi tam vakti. Uzak mesafeli ilişkiler gündem gelebilir. İlişkilerinizde fazla şüpheci olmamaya çalışın.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.