TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 22 - 28 Temmuz Haftası: Dönüştürücü dolunay

Yazının Giriş Tarihi: 22.07.2024 08:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 08:45

Hafta geneli Oğlak Dolunayı etkilerini deneyimleyeceğiz. Uzun zamandır meşgul olduğumuz konulara dair tamamlanma yaşayabilir ve neticeler alabiliriz. Kariyer, iş ve hedeflerimize odaklanabilir, sağlam adımlar atabiliriz.

Pazartesi günü Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor ve önümüzdeki 1 ay boyunca ülkemiz haritasında ekonomi, para, finans ve para piyasalarıyla ilgili konuları öne çıkartıyor. Burada yapacağı nataldaki gezegen etkileşimleri sebebiyle borsa ve para piyasalarında hareketlilik artabilir ve ani gelişmeler oluşabilir. Altına talep artabilir, bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

Hafta ortasına kadar Güneş ve Plüton karşıtlığı oluşuyor. Finansal ve ekonomik konularla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda dünyadaki liderler arasında ego ve güç savaşları yaşanabilir. Global olarak toprak hareketliliği artabilir.

Pazartesi ve salı günleri Merkür ve Uranüs arasında oluşacak dik açı etkisiyle fikir ve karar değişikliklerine açık olabiliriz. Sıkılgan hissedebilir, tepkiselliğimiz artabilir.

Haftanın en verimli günleri Perşembe ve cuma günleri olacak çünkü Güneş ve Mars arasındaki uyumlu açı etkisiyle iş ve girişimlerimiz için harekete geçebiliriz. Önemli başvuru, görüşme ve toplantılar için de değerlendirebiliriz.

Cuma günü Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Zihinsel olarak detaylara daha çok önem verebilir, rahat odaklanabilir ve kolay analiz yapabiliriz. İletişimde daha net konuşabilir, pratik ve verimli çalışmalar yapabiliriz.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Oğlak Dolunayı kariyer, hedef ve toplumdaki duruşunuza dair alanları etkiliyor. Bu alanlarda kriz yaratacak durumlarla karşılaşabilir, sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. İş veya görev değişimi, işten ayrılma gibi gündemler oluşabilir. Kimi Koçlar kariyer ve aile hayatı arasında denge kurmakta zorlanabilir kimi Koçlar ailevi konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilir. Sinirli ve gergin hissedebilirsiniz. Geleceğinizi inşa ederken önceliklerinizi belirleyin ve ona göre yol alın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Oğlak Dolunayı hayata bakış açılarınızı sorgulamanıza ve yol haritanızı belirlemeniz yönünde etki edebilir. Bazı sabit bakış açılarınız olduğunu keşfedebilir ve yeni fikirlere kendinizi açmaya başlayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler veya seyahatler gündeminizde yer alabilir. Kimi Boğalar bir eğitimi bitirebilir veya ticari bir işin sonucunu alabilir. Devam eden hukuksal bir konu varsa sonuca bağlanabilir. Beklediğiniz bir işin karşılığı gelebilir, maddi – manevi kazancınızı artırabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Oğlak Dolunayı ortak maddi kaynaklar ve finansal konuları ön plana çıkarıyor. Kriz yaratacak durumlar karşınıza çıkabilir, çözüm üretmek durumunda kalabilir ve sorumluluklarınız artabilir. Ödemeler, kredi, vergi, miras, tazminat ve borçlarla ilgili gelişmeler ve devam eden işler neticeye varabilir. Kaynaklarınızın doğru kullanımı ve parasal konularda yeni yapılandırmalar yapabilir ve yeni bir yol inşa edebilirsiniz. Eşinizin gelir ve kazançlarıyla ilgili de gündemler oluşabilir. Plüton etkili bu dolunay sürecinde iç dünyanızda önemli bir dönüşümden geçebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Oğlak Dolunayı ilişkiler konusunu ön plana çıkarıyor. Kriz yaratan durumlar yaşayabilir, bir ilişkinin bitişi gündeme gelebilir. İlişkilerinizi mantıklı değerlendirmeye çalışın aynı zamanda ilişkilere dair bugüne yaptığınız hataları fark edebilir, eski alışkanlıklarınızı dönüştürebilirsiniz. Bekar Yengeçler yeni birisiyle tanışabilir. Bir sözleşmenin veya iş birliği ile ilgili sorunlar oluşabilir veya sonuçlanması gündeme gelebilir. Kimi yengeçler taşınabilir veya yer değişikliği yapabilir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Oğlak Dolunayı çalışma hayatınız, sağlık ve günlük rutinlerinizi ön plana çıkarıyor. Sorumluklarınız artabilir ve iş yükünüzü yeniden düzenlemeniz gerekebilir. İş veya görev değişikliği gündeme gelebileceği gibi emek verdiğiniz bir işin sonucunu alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sağlığınızla daha yakından ilgilenebilir, kontrollerinizi yaptırabilir ve varsa zararlı alışkanlıkları daha rahat bırakabilirsiniz. Spora veya diyete başlamak için uygun bir süreç. Gergin ve huzursuz hissederseniz sizi rahatlatacak meditasyon gibi çalışmalara ağırlık verebilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Oğlak Dolunayı etkisiyle aşk hayatınıza dair önemli kararlar alabilir, çocuklarınız ile ilgili gündemler oluşabilir veya yaratıcı projeler yapabilirsiniz. Kimi Başaklar ilişkilerinde tamam veya devam kararı alabilir, kimi Başaklar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Yeteneklerinizi daha fazla öne çıkarabilir, kazançlarınızı artırabilir ve kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla görüşebilir ve sosyalleşebilirsiniz. Krizleri doğru şekilde yönetip kalıcı çözümler geliştirebilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Oğlak Dolunayı ev ve ailevi konularla ilgili gündemler getirebilir. Aile içinde sorumluluklarınız artabilir, kariyer ve aile hayatını dengeleyebilirsiniz. Duygusal olarak zorlanabilir, bazı krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmiş bir konu artık tamamen bir sonuca bağlanabilir. Plüton etkili dolunay önemli dönüşümleri sağlayabilir. Kimi teraziler ev alım-satım, yer değişikliği, taşınma gibi konularla ilgilenebilir kimi teraziler iş hayatında değişiklik yapabilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Oğlak Dolunayı etkisiyle iletişim ve yakın çevrenizle ilgili konular ön plana çıkabilir. İş yoğunluğunuz artabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Zihniniz yoğun çalışabilir, zaman zaman karamsar hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle yaşadığınız sorunlar üzerinde düşünebilir, kırgınlıkları bitirebilirsiniz. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu sonuca bağlanabilir. Kimi Akrepler yeni bir eğitime veya projeye başlayabilir. Ticaret, sözleşme veya alım-satım işleriniz varsa dolunay sürecinde tamamlayabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Oğlak Dolunayı para evinizde gerçekleşiyor. Finansal konulara dair daha fazla sorumluluk geliştirebilir, potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkarmak ve kazançlarınızı artırmak için yeni planlar yapabilirsiniz. Gelir-gider ve harcamalarınızı yeniden düzenleyebilir, eski alışkanlıklarınızı değiştirmeye başlayabilirsiniz. Bir iş değişikliği veya yön değişikliğine karar verebilirsiniz. Bir borcunuzu kapatabilir yine bir alım-satım veya yatırım konusu sonuca bağlanabilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Pazar günü burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili ve hedeflerinize dair önemli değerlendirmeler yapabilirsiniz. Plüton etkili bu dolunay önemli dönüşümleri tetiklerken hayatınızda kadersel gelişmeler olasıdır. Zaman zaman endişeli ve kaygılı hissedebilirsiniz, olumsuza odaklanmak yerine neler yapabileceğinize odaklanmaya çalışın. Kariyer, aile ve ilişkilerinize dair başlangıç ve bitişler gündeme gelebilir. Dış görüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Oğlak Dolunayı kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Hem ruhsal ve fiziksel sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir, bilinçaltında bastırdığınız endişe ve korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Bu süreçte derin sorgulamalar yapabilir, içe dönebilirsiniz. İhmal ettiğiniz kontrolleriniz varsa bu günlerde yaptırmak isteyebilirsiniz. Bilmediğiniz gerçekler önünüze gelebilir. İş hayatınızda dair önemli kararlar alabilir, sorumluluklarınız artabilir ve bu yönde adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Oğlak Dolunayı arkadaş ve sosyal çevrenizle önemli gelişmeleri karşınıza çıkarabilir. Ani kriz yaratan bir durumla ilgilenmek durumunda kalabilir, bazı kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. İş ve kazançlarınıza dair beklediğiniz haberler gelebilir, yeni fırsat ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Kimi Balıklar bu süreçte gelecek hedeflerine daha fazla odaklanabilir, yeni sorumluluklar alıp hayatınızda istediğiniz değişimleri hızlandırabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.