TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

  21 - 27 Ekim Haftası: Destekleyici etkiler

Yazının Giriş Tarihi: 21.10.2024 10:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 10:18

Haftaya Ay İkizler burcunda başlıyoruz; iletişim, bilgi akışı, ticaret, medya, ulaşım ve eğitim konularının ön plana çıkacağı bir hafta bizleri beklemektedir.

Pazartesi ve salı günleri Güneş ve Plüton arasında oluşacak dik açı ilişkilerimizde güç mücadeleleri, çekişme ve anlaşmazlıkları ortaya çıkarabilir. Krizleri doğru yönetmeye çalışalım özellikle finansal konularda dikkatli ve temkinli davranalım. Diğer taraftan aynı günler etkili olacak Merkür-Satürn üçgeni güvendiğimiz kişiler veya otorite figürlerinden alacağımız tavsiyeler ve desteklerle bu süreci daha rahat yönetebileceğimizi yine mantık odaklı kararlarla ilerleyebileceğimizi vurgulamaktadır.

Çarşamba günü Güneş ülkemizin de burcu olan Akrep burcuna geçiş yapıyor ve önümüzdeki 1 ay boyunca bu burçta ilerleyecek. Finansal ve ekonomik konuların ön plana çıkacağı bu süreçte ilişkilerimizde bir taraftan derin bağlar kurmak isterken diğer taraftan fazla şüpheci ve takıntılı davranışlara meyilli olabiliriz, denge kurarak ilişkilerimizi yapıcı bir şekilde yönetebiliriz.

Venüs ve ay düğümleri arasındaki üçgen açı özellikle hafta ortası itibariyle iş birlikleri ve anlaşmalar açısından verimli olacak. Cuma günü devreye girecek Mars ve Uranüs arasındaki uyumlu açı da farklı ve orijinal fikirlerimizi hayata geçirmek için destekleyici çalışırken atacağımız adımlarla kazanç sağlayacak fırsatlar yakalayabiliriz. Teknoloji ve dijital işler için elverişli zamanlardır.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Burcunuzda gerçekleşen dolunayın etkileri devam ediyor. Yakın çevrenizle iletişiminiz aktif olacağı haftanın ilk günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; ilişkileriniz ve özel hayatınızda güç mücadeleleri ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca para ve kaynaklarınıza dair konular ön plana çıkmaktadır. Gelir-gider dengesi, kazançlarınızı artırma, borç yapılandırma, kredi çekme gibi işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Hayatın anlamını daha fazla sorgulayabilir, kendi iç dünyanıza daha fazla yönelebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Haftanın ilk 2 günü Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; çalışma ortamınızda kendinizi baskı altında hissedebilir, çalışma arkadaşlarınızla güç çekişmeleri yaşayabilir veya mücadele etmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Karşınızdaki insanlarla daha derin bağlar kurma arzusu içinde olabilirsiniz ama fazla şüpheci olmak gereksiz kuruntulara sebebiyet verebilir. Bekar Boğalar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Önemli iş birlikleri ve anlaşmalar için verimli bir süreçte olacaksınız.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Haftaya Ay burcunuzda başlıyorsunuz, hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk 2 günü Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; özel hayatınızda baskı ve kıskançlıktan uzak durmanızı tavsiye ederim diğer taraftan çocuğunuzla ilişkinizde daha anlayışlı davranarak oluşabilecek durumları daha rahat yönetebilirsiniz. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca çalışma hayatınızda koşturmacanız artabilir. Günlük hayatınızda da yapmanız gereken işlere yetişmeye çalışırken zamanın nasıl hızla geçtiğini anlamayabilirsiniz. Sağlık konusunda rahim, boyun, boğaz bölgesi hassasiyetleri ve şeker intoleransları artabilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Haftaya biraz keyifsiz biraz içe dönük başlayabilirsiniz ama hafta ortası itibariyle enerjiniz yükselmeye başlıyor. Pazartesi ve salı günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; aile ve ilişkilerinizde gerginliklere dikkat edin, güç mücadeleleri yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca hayatınızda size keyif veren uğraşlara daha fazla zaman ayırmak isteyebilir, spora veya yeni bir hobiye başlamak isteyebilirsiniz. İlişkisi olan yengeçler partneriyle daha derin bir bağ kurma arzusu içinde olabilir ama gereksiz kıskançlık ve kuruntulara kendinizi kaptırmayın. Bekar yengeçler yeni bir ilişkiye başlayabilir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Hafta başı iletişim trafiğiniz hızlı olabilir. Pazartesi ve salı günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; kariyer ve iş hayatınızda güç çekişmeleri oluşabilir ve mücadele etmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde krizleri doğru yönetmeye çalışın. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca ev ve ailenize daha fazla vakit ayırabilir, bu alanlara dair yapılması gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Ev alım-satım, kira, gayrimenkul ve yatırım konularıyla ilgilenmek için destekleyici bir süreçte olacaksınız. Cuma günü güzel bir haber alabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Haftaya kariyer ve iş hayatınızda yapmanız gerekenlere odaklanarak başlayabilirsiniz. Pazartesi ve salı günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; para ve finansal konularda anlaşmazlıklar ön plana çıkabilir, bu alanlarda dikkatli adımlar atmanızı tavsiye ederim. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca yakın çevrenizle iletişimiz artabilir; arkadaş, kardeş ve akrabalarınızla daha fazla görüşebilirsiniz. Eğitim, satış, ticaret, dijital işleriniz varsa bu süreci bu işleri hızlandırmak ve kazancınızı artırmak için değerlendirebilirsiniz. Seyahat gündemleriniz oluşabilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Hızlı ve tempolu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Pazartesi ve salı günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; ev ve ailevi konularda sorunlar ortaya çıkabilir, krizli durumları doğru yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca para ve finansal konular ön plana çıkıyor. Ödeme, borç, kredi, yatırım gibi gündemleriniz varsa yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Gelir – gider dengesini planlamak, harcamalarınızı dengelemek yine gelirinizi artırmak için yeni fikirler geliştirebilir ve bu yönde adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Haftaya maddi bir konuyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Pazartesi ve salı günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; yakın çevrenizle iletişim krizlerine ve güç mücadelelerine dikkat edin, ilişkilerinizi yapıcı bir şekilde yönetmeye çalışın. Çarşamba günü Güneş burcunuza geçiş yapıyor şimdiden tüm Akreplerin doğum günleri kutlarım. Önümüzdeki 1 ay boyunca kendinizi daha rahat ifade etmeye başlıyorsunuz. Son zamanlarda ertelediğiniz veya geri planda yürüttüğünüz işlerinizi artık daha fazla görünür kılabilir ve hedefleriniz için adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Haftaya ilişkileriniz ve iş birlikleriniz ön planda başlayabilirsiniz. Pazartesi ve salı günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; maddi konularda ortaya çıkabilecek güç mücadelelerine dikkat edin, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca olup biteni değerlendirme ihtiyacı içinde olabilir, kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi geri planda yürütmek isteyebilir, gizliliğe önem verebilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgilenmek için verimli bir dönem olacak.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Çalışma koşullarınızı düzenleyerek haftaya başlayabilirsiniz. Pazartesi ve salı günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; iş hayatınızda güç mücadelelerine ve anlaşmazlıklara dikkat edin. Çevrenizle finansal bir krizi yönetmeniz de gerekebilir. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca gelecek planlarınıza odaklanabilir ve bu yönde önemli girişimler yapabilirsiniz. Oluşabilecek gelişmeler gelirinizi artırma fırsatları sunabilir. Bu dönem arkadaş ve sosyal çevrenizle daha fazla vakit geçirmeye başlayabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Pazartesi ve salı günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; ilişkilerinizde güç mücadelelerine ve ego çekişmelerine dikkat edin, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Trafik ve seyahatlerde temkinli davranın. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca kariyer ve hedeflerinize yönelik kararlarınızı uygulamaya başlayabilir, önemli adımlar atabilirsiniz. Kendinizi daha fazla gösterebilir, üst ve patronlarınızın desteğini alabilirsiniz. Karşınıza güzel şans ve fırsatlar çıkabilir, bunları doğru değerlendirmeye çalışın.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Haftaya ev ve ailevi konular ön planda başlayabilirsiniz. Pazartesi ve salı günleri Güneş – Plüton arasındaki kare açı devrede olacak; para ve finansal konularda dikkatli davranmanızı tavsiye ederim. Bu konularda insanlarla anlaşmazlık ve güç çekişmeleri yaşayabileceğiniz durumlar yaşanabilir. Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, hukuk, eğitim ve seyahat konuları ön plana çıkıyor. Bu alanlarda işleriniz varsa hızlanabilir veya önemli girişimler yapabilir, olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Cuma günü sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımlar sizi sevindirebilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.