TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 2 - 8 Eylül Haftası: Sorumluluklarımızı hatırlatan yeniay

Yazının Giriş Tarihi: 02.09.2024 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 08:18

Ay Başak burcunda haftamıza başlıyoruz ve hemen salı sabahı Başak burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. İş hayatımız, çalışma koşulları, hizmet ve sağlık sektörü, memur ve çalışanlar, işverenlerle ilgili konuları ön plana çıkaracak bu yeniay tarım ve ziraat konularıyla da bağlantılıdır.

Yeniay haritası ülkemiz 2-8.evler yani finansal alanımıza da etki edeceğinden bankalar, vergi, ödemeler ve kredilerle ilgili konular öne çıkabilir, bu alanlarda yeni düzenlemeler yapılabilir veya gündemler oluşabilir. Satürn’ ün Ay ve Güneş’ e yapacağı karşıt açılar halkın ekonomik baskılar yüzünden zorlanacağı, ticaretle ilgili sıkıntılara ve işsizlik artışların yaşanabileceği bir süreci anlatıyor.

Bireysel hayatlarımızda sorumluluklarımızı daha yoğun hissedebilir, iş hayatımız, sağlık ve günlük rutinlerimizde yeni bir düzen oluşturmak için adımlar atabiliriz bunun için en verimli zaman 5 Eylül itibariyle olacaktır. Sağlık konusunda özellikle mide, sindirim ve bağırsak sorunları ortaya çıkabilir. Yeniay süreci sağlığımıza daha fazla özen göstermeyi, sağlıklı bir beslenme programına geçişi ve zararlı alışkanlıkları bırakmamızı desteklemektedir.

Hafta geneli Mars – Neptün karesi devrede olacağından bağışıklık sistemimizi güçlendirmeyi ihmal etmeyelim çünkü yorgun hissedebilir, ilaç-gıda ve alkol intoleransları yaşanabilir. Bu etkileşim yanılgı ve aldanmalara da sebep olabileceğinden girişimlerimizde ihtiyatlı olalım ve acele kararlar almayalım. Aynı zamanda maddi konularda dikkatli davranalım zira dolandırıcılıklarda artış olabilir. Global olarak aşırı yağış, sel, deniz ve deniz kazaları oluşabilir.

6 – 8 Eylül tarihlerinde Merkür ve Uranüs arasında kare açı oluşuyor; iletişim, ulaşım, seyahat, teknoloji konularında sıkıntı ve sorunlar yaşanabilir. Dijital mecralar ve kripto paralarla ilgili yaşanabilecek durumlar gelişebilir.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Başak Yeniayı çalışma koşullarınız, sağlık ve günlük rutinlerinizi düzenlemek için fırsatlar sunuyor. Hedef ve önceliklerinizi belirleyebilir ve verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızı daha fazla önemseyeceksiniz. Kontroller yaptırmak, yeni tedavi veya beslenme programlarına başlamak için değerlendirebilirsiniz. Bu hafta ayrıca Mars-Neptün kare açısı devrede olacak. İletişim konularında dikkatli olmanızı tavsiye ederim zira yanlış anlaşılmalar ve zihinsel dağınıklık yaşayabilirsiniz. İmza, ödeme konularında ve trafikte temkinli davranın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Başak Yeniayı aşk, flört ve yetenek alanlarınızda yeni başlangıçlara yeşil ışık yakıyor. Bekar Boğalar yeni birisiyle tanışabilir, ilişkisi olan Boğalar ilişkilerinde mantık odaklı kararlar alabilir ve var olan sorunlara yeni çözümler geliştirebilir. Yaratıcı projeler ortaya çıkarabileceğiniz bir süreçtesiniz. Çocuğu olanlar onların hayatında düzen sağlamakta yardımcı olabilir. Diğer taraftan bu hafta Mars-Neptün kare açısı devrede olacak. Arkadaş, sosyal çevre ve maddi konularda yanlış anlaşılma ve hayal kırıklıklarını önlemek için önünüze gelecek konulara evet demeden önce gerçekçi bir bakış açısıyla sorgulayın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Başak Yeniayı ev, gayrimenkul, mülk, aile ve köklerinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Ailevi konulara odaklanmanız gereken işlerle ilgilenebilir ve düzen sağlayabilirsiniz. Evinizi derlemek, toplamak gibi işlerinizi yola koyabilirsiniz. Bu hafta etkili olacak Mars-Neptün kare açısı hedeflerinize dair belirsizlik yaratabilir, yorgun hissedebilir veya kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz ama bu geçici bir etki yönetici gezegeniniz Merkür düz seyrine döndü ve 4 Eylül’ de Mars Yengeç burcuna geçecek böylece para ve değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Başak Yeniayı iletişim ve yakın çevre alanınızda gerçekleşiyor. Kendinizi daha rahat ifade edebilir, arkadaş, kardeş, akrabalarınızla daha fazla görüşebilirsiniz. Ticari faaliyetler, eğitim ve seyahat konuları ön plana çıkabilir. İlişkilerinizde çok fazla eleştirel bir yaklaşım sergilememeye özen gösterin. Diğer taraftan bu hafta Mars-Neptün kare açısı etkili olacak. Yanılgı ve hatalara açık bir süreç olacağından iş, hukuk, resmi, evrak işlerinde dikkatli ve titiz davranın.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Başak Yeniayı para alanınızda gerçekleşiyor. Bütçenizi yeniden düzenleyebilir, gelir-gider dengesi sağlamaya çalışabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak girişimler konusunda uzun vadeli hedefler belirleyip daha disipline çalışmaya başlayabilirsiniz. Değer yaratmak ve yeteneklerinizi ön plana çıkarmak isteyebilir, kendinizi geliştirecek faaliyetlere katılabilirsiniz. Bu hafta Mars-Neptün kare açısı sebebiyle özel ve sosyal ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara ve borç alma-verme konularında dikkatli olun.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Yeniay burcunuzda gerçekleşiyor sevgili Başaklar. Gelecek ve hedefleriniz için adım atmak istediğiniz konularda destekleyici olacak bu yeniay enerjisiyle bu zamana kadar yavaş ilerleyen veya ertelediğiniz işlerin hız kazandığınızı gözlemleyebileceksiniz zaten yönetici gezegeniniz de artık düz hareketine döndü ve kararlarınızda netleşmeye başlayabilirsiniz. Dış görüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilir, sağlığınıza daha fazla özen gösterebilirsiniz ancak bu hafta Mars-Neptün kare açısı sebebiyle planlarınızda bazı değişiklikler olabilir ama moralinizi bozmayın bu geçici bir etki. Resmi ve imza işlerinde temkinli davranın.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Başak yeniayı ruhsal ve fiziksel sağlığınıza daha fazla odaklanmanızı ön plana çıkarabilir sevgili Teraziler. Meditasyon, terapi ve bilinçaltı çalışmalarından fayda görebilirsiniz. Kendinize daha fazla vakit ayırmak ve olup biteni değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs burcunuza geçti ve sizi daha görünür kılacak. Çalışma hayatınıza dair yapacaklarınızı planlayabilirsiniz. Bu hafta aktif olacak Mars-Neptün kare açısı sebebiyle ticaret, hukuk, satış, sözleşme, eğitim ve yolculuklarda yanıltıcı durumlara karşı uyanık olmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Başak Yeniayı sosyal çevre ve gelecek planlarınız alanınızda gerçekleşiyor. Arkadaşlarınızla daha fazla bir araya gelebilir, etkinlik ve davetlere katılabilirsiniz. Grup ve ekip çalışmalarında verimli işler ortaya çıkarabilirsiniz. Gelecek projelerinizi yeniden düzenleyebilir ve planlamalar yapabilirsiniz. Bu hafta Mars-Neptün kare açısı devrede olacağından maddi konularda dikkatli olmanızı ve risklerden uzak durmanız tavsiye ederim. 5 Eylül’ den itibaren daha rahat yol alabileceksiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Başak burcunda gerçekleşecek yeniay kariyer ve hedeflerinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Sorumluluklarınız artabilir, iş ve projelerinize düzen getirip daha verimli çalışmaya başlayabilirsiniz. Yeni işe başlamak, iş veya görev değiştirmek için bu süreci değerlendirebilirsiniz yalnız Mars-Neptün kare açısı devrede olacağından önemli kararlarınızı 5 Eylül’ den sonra almanızı tavsiye ederim. İletişimde yanlış anlaşılmalar ve belirsizlikler oluşabilir. Ev ve iş arasında denge sağlamanız gereken durumlar gündeme gelebilir, tutamayacağınız sözler vermeyin.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Başak Yeniayı ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı ve seyahat alanınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarda uzun vadeli planlar yapabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Farklı konu ve kültürler ilginizi daha fazla çekebilir, hayatınızda daha mutlu hissedebileceğiniz yeni bakış açıları benimseyebilirsiniz. Bu hafta Mars-Neptün kare açısı da aktif olacağından iletişim ve bilgi alışverişinde dikkatli olun çünkü 5 Eylül’ e kadar yanılgı ve aldanmalara açık bir süreç oluşuyor. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz, bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye özen gösterin.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Başak Yeniayı ortak maddi kaynaklar ve finansal alanınızda meydana geliyor. Kredi, vergi, miras, vergi, tazminat konularında işleriniz varsa gelişmeler yaşayabilir veya bütçenizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Sağlık konularıyla ilgilenebilir ve de iç dünyanızda sizi baskılayan endişelerinizle yüzleşebilirsiniz. Diğer taraftan bu hafta etkili olacak Mars-Neptün kare açısı sebebiyle aşk hayatınızda belirsizlik ve kafa karışıklıklarınız oluşabilir. Kendinizi net ifade etmeye ve davranmaya çalışın. Yatırım konularında riske girmeyin.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Başak Yeniayı ilişkiler ve iş birliklerinizi öne çıkarıyor sevgili Balıklar. 18 Eylül’ de burcunuzda önemli bir Ay Tutulması gerçekleşecek ve bu yeniayla birlikte ilişkilerinizde ne isteyip ne istemediğinizi daha net belirleyip önemli kararlar almaya başlayacaksınız. Karşınızdaki kişilere daha eleştirel yaklaşabileceğiniz bu süreçte ilişkilerinize dair önemli gündemler ve beraberinde başlangıç/bitişler oluşabilir. Yeniay enerjisiyle daha mantıklı ve gerçekçi bir bakış içinde olmaya başlayabilirsiniz. Diğer taraftan bu hafta etkili olacak Mars-Neptün kare açısı sebebiyle 5 Eylül’ e kadar iş hayatınızda belirsizlikler oluşabilir acele kararlar almayın çünkü yanılgılara açık bir süreç olacak.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.