TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 16 - 22 Eylül Haftası: Balık burcunda Süper Ay Tutulması  

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2024 17:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 17:57

Bu hafta 18 Eylül saat 05:34’ de yılın ikinci Ay Tutulması gerçekleşecek ve ülkemizden de izlenebilecek. Ay tutulmaları duyguların ortaya çıktığı ve bunların değerlendirildiği zamanlardır. Bu zamanlarda daha hassas hissedebilir, ruhsal ve fiziksel sağlığımızı etkileyen durumlar yaşanabilir.

Bu bir parçalı ay tutulması olduğundan etkileri 6 aya kadar yayılacak. Tutulma ülkemiz haritasını da güçlü bir şekilde tetikliyor. Ay tutulması halk, halk sağlığı ve halkın duygularını ifade etme isteğine vurgu yapacak. Ankara merkezli çıkartılan tutulma haritasının yükseleni Başak ve yöneticisi Merkür ticaret, iletişim, eğitim, ulaşım, hizmet sektörü, çalışanlar, sağlık konularına vurgu yaparken karşıtlık oluşturduğu Satürn gerçekçi ve sorumluklarımızı yerine getirmek için disipline olunması gerektiğine işaret etmektedir. Para piyasaları ve finans alanında belirsizlikler yaşanabilir.

Ay Neptün kavuşumu kafa karışıklıkları, yanılgı ve aldanmalara açıklık vereceğinden ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız. Halkın ruh sağlığını ve psikolojisini ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Toplumsal ve siyaset konularında belirsiz durumlar oluşabilir. Su ve denizlerle ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

Pazartesi günü öğlen saatlerine kadar Ay boşlukta hareket edeceğinden önemli iş ve girişimlerimizi günün ikinci yarısı gerçekleştirmemiz fayda sağlarken çarşamba günü iletişim ve ticari konularda anlaşmazlık ve sorunlar görülebilir.

Perşembe günü yenilik ve değişim başlatmak istediğimiz işler için uygunken cumartesi günü hem Güneş-Neptün karşıtlığı hem de Merkür- Jüpiter karesi devrede olacak; yanılgılara açık bir gün! Ticaret, iletişim, ulaşım, pazarlama, eğitim ve seyahat konularında engel ve pürüzler ortaya çıkabilir

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Ay tutulması 12.evinizde gerçekleşiyor; bilinçaltınızda bastırdığınız korku ve gerginlikler ortaya çıkabilir önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Duygusal yoğunluklarınız artabilir, kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir, tedavi ve terapilere başlayabilirsiniz. Tutulmalar kadersel etkiler barındırdığından önümüzdeki 6 ay hayatınızda başlangıç ve bitişler yaşayabilirsiniz, akışa izin verin ve işleyişin hayrınıza olduğuna dair güveninizi artırın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Ay tutulması etkisiyle sosyal ilişkileriniz, arkadaşlarınız ve gelecek planlarınızla ilgili önemli başlangıç ve bitişlerin olacağı 6 aylık bir süreci deneyimlemeye başlıyorsunuz. Bazı insanlarla yollarınızı ayırırken yeni çevrelere girebilir insanlarla tanışabilirsiniz. Hayallerinize size yakınlaştıracak destekler bulabilir, yeni iş ve projelere başlayabilirsiniz ama Neptün etkisi de devrede olacağından kime ve neye güvendiğinize dikkat edin ve gerçekçi bakmaya çalışın aksi halde beklentileriniz karşılanmayabilir. Finansal konularda planlı ilerleyin ve riskleri göz ardı etmeyin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Ay tutulması kariyeriniz, toplumsal statünüz ve hedeflerinizle ilgili 6 aylık bir süreci başlatıyor. Yeni yollar ve yeni ufuklar önünüzde belirebilir, kariyerinizde iş değişikliği yapabilir veya yaptığınız işi daha farklı ve yaratıcı yapmaya başlayabilirsiniz. Kimi İkizler evlenebilir kimi İkizler ayrılabilir diğer taraftan yer değişikliği ve taşınma konuları gündeme gelebilir. Neptün illüzyonları temsil ettiğinden ayağınızı yere sağlam basın ve gerçekçi hedefler koymayı ihmal etmeyin aksi halde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Tutulma etkisiyle önümüzdeki 6 ay yurtdışı, eğitim, seyahat, ticari ve hukuki işler, manevi konular ön plana çıkarıyor. Yeni atılımlar yapabilir daha fazla yolculuklara çıkabilirsiniz. Farklı kültür ve insanlar ilginizi çekebilir, yeni eğitim ve yüksek lisansa başlayabilir veya tamamlayabilirsiniz. Hayata dair inanç ve bakış açılarınızı yeniden değerlendirebilir ve farkındalıklarınız artabilir. Hukuki bir süreciniz sonuçlanabilir. Neptün etkisi belirsizliklere ve yanılsamalara yol açabilir bu sebeple temkinli ve gerçekçi hareket edin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Ay tutulması ortak maddi kaynaklarınız ve finansal konuları ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki 6 ay boyunca borç, kredi, ödeme, tazminat, vergi, nafaka ve miras konuları gündemde olabilir ve tamamlanma yaşanabilir. Yatırımlarınızda gerçekçi olun ve mantıklı kararlar almaya çalışın çünkü Neptün’ ün yanıltıcı etkisi devrede olacak. Sağlığınıza bu dönem daha fazla özen gösterin. Kaygı ve endişeleriniz artabilir, ruhsal olarak içe dönebilir, meditasyon ve terapilerden fayda görebilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Ay düğümleri sizin bulunduğunuz aksa geçiyor ve ilk tutulma gerçekleşiyor böylece önümüzdeki 1,5 yılı kapsayacak yeni bir döneme giriyorsunuz. Değişim ve kadersel etkiler devrede olacak. İlişki, iş birlikleri ve ortaklık konuları ön plana çıkıyor yalnız Neptün etkisiyle bazı insanları gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. İyi niyetinizi suistimal etmeye çalışan insanlara karşı fedakarlıklarınızı dengeleyin ve sınırlarınızı iyi belirleyin aksi halde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz ve kariyer hayatınızda alma verme dengesini koruyun ve gerçekçi bakın böylece daha sağlam temelli ilişkiler kurabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Önümüzdeki 6 ay iş ve çalışma hayatınızı yeniden düzenleyebilir, yeni başlangıç ve değişimler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte karşınıza güzel fırsat ve destekler çıkabilir. Neptün etkisiyle önünüzü görmekte zorlanacağınız durumlar oluşabilir ve çalışma arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla yakından ilgilenmeye başlayabilir, diyete veya spora başlayabilirsiniz. Bu süreçte hormonel dengesizliklere ve ayak rahatsızlıklarına dikkat edin, kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Tutulma aşk hayatınıza dair gelişmeleri ön plana getirirken çocuklarla ilgili gelişmelere de ışık tutuyor. Duygusal derinlik ihtiyacınız artabilir fakat Neptün etkisiyle yeni tanışacağınız insanları idealize etmemeye çalışın aksi halde beklentileriniz karşılanmayabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler güzel haberler alabilir. Yaratıcılığınızın oldukça yüksek çalışacağı önümüzdeki 6 aylık süreçte yeteneklerinizi değerlendirebilir ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Borsa ve yatırımlarınızda dikkatli olun.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Ay tutulması ev, ailevi konular, taşınmak, tadilat ve gayrimenkul konularını önümüzdeki 6 aylık süreçte ön plana çıkarıyor. Evlilik veya ayrılık kararları alabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlık konularıyla ilgilenebilir, ailevi sorumluklarınız artabilir veya evle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Neptün etkisiyle belirsizliklere de açık bir süreç oluşabileceğinden hep gerçekçi davranın. Çocukluk ve aile köklerinize dair önemli farkındalıklar geliştirebilir, bilinçaltınızda bastırdığınız korkularınızla yüzleşebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Ay tutulması yakın çevre ve iletişim alanınızda gerçekleşiyor. Ticaret, dijital konular, tanıtım, satış, alım-satım işlerinize dair yenilikler yapabilir ve değişimler yaşayabilirsiniz. Neptün etkisiyle iletişimizde açık ve yalın bir dil kullanın ve karşınızdaki kişileri doğru anladığınızdan emin olun. Bu süreçte kafa karışıklıkları ve dalgınlıklara dikkat edin. Yakınlarınız ve kardeşlerinizle ilgili gündemler yaşayabilir, sık sık seyahatlere çıkabilirsiniz. Yaratıcılığınızı başarılı projelerle gösterebilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Tutulma para evinize ışık tutuyor. Gelir-gider dengesini yeniden yapılandırabilir, harcamalarınızı ayarlayabilirsiniz. Kazançlarınızı artırmak için yeni girişimlerde bulunabilir, yeteneklerinizi ortaya çıkartıp gelirinizi artırabilirsiniz. Neptün etkisiyle belirsizlik ve yanılsamalara açık bir süreç olacağından gerçekçi adımlar atmanız önemli olacak özellikle borç alma-verme ve riskli yatırımlar konusunda dikkatli olun. Dalgınlıklar yaşayabilirsiniz, kişisel eşyalarınıza sahip çıkın.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Ay düğümleri sizin bulunduğunuz aksa geçiyor ve ilk tutulma burcunuzda gerçekleşiyor böylece önümüzdeki 1,5 yılı kapsayacak yeni bir döneme giriyorsunuz. Hayatınız değişmeye başlarken kadersel etkiler devrede olacak. Neptün etkisiyle sisli bir yolda olduğunuzu hissedebilirsiniz ama sezgileriniz oldukça güçlü çalışacak. Sorumluklarınızın artabileceği bu süreçte planlı ve programlı hareket edip mantıklı bakış açınızla ilerlemeyi önceliğiniz yapmanızı tavsiye ediyorum. Dış görüşünüzde değişiklikler yapabilir, kariyer hayatınızda değişimlere gidebilirsiniz. Evlilik, ayrılık, yer değişikliği ve taşınma gündemleriniz oluşabilir. Hayatınızda size iyi gelmeyen insanlarla yollarınızı ayırmaya başlıyor, sizinle uyumlu insanları hayatınıza katıyorsunuz. Hem ruhsal hem fiziksel sağlığınıza bu süreçte daha fazla özen gösterin. Maneviyat ve spiritüel konulara ilginiz artabilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.