TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

  14 - 20 Ekim Haftası: Sert Dolunay

Yazının Giriş Tarihi: 14.10.2024 09:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 09:27

Yeni haftaya Ay Balık burcunda başlıyoruz ve hafta geneli Koç Dolunayı’ nın etkileri devrede olacak. Dolunay sırasında gökyüzünde Güneş, Ay, Mars ve Plüton arasında Grand Cross dediğimiz büyük kare açı oluşuyor bu sebeple oldukça sert ve zorlu bir dolunay süreci içinde olacağız.

Plüton ve Mars karşıtlığını tetikleyen bu dolunay öfke ve endişeleri artırabilir ve aynı zamanda mücadele etmemiz gereken durumları karşımıza çıkartabilir.

Ortadoğu savaşında maalesef şiddeti artırabilir ve olayları yıkıcı bir hale getirebilir. Liderlerin sert çıkışlarına ve kararlarına tanıklık edebilir, şaşırtıcı gelişmeler oluşabilir ki umarım böyle olmaz. Ülkemiz haritasının Mars’ ı tetikleneceğinden sınırlarımızın güvenliği, askeri operasyonlar, yangın ve kazalarla ilgili durumlar oluşabilir.

Hemen haftanın ilk günü Venüs – Uranüs karşıtlığı etkili olmaya başlayacak ilişkilerde ani gerginliklerin, bitiş ve ayrılıkların gündeme gelmesi söz konusu olurken para piyasalarında dalgalanmalar görülebilir. Riskli yatırımlar yapmak için uygun bir süreçte değiliz. Diğer taraftan güzellik, alıveriş ve bakım işleri için de tavsiye etmiyorum.

Koç enerjisi aceleci, sabırsız ve fevri olduğundan sakinliğimizi ve dengemizi korumaya çalışalım özellikle trafikte dikkatli olalım, sakarlık ve kazalara karşı temkinli davranalım. Ani kararlar almayalım ve karşımızdaki kişilerle sınırları koruyalım.

17 Ekim günü Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor ve 11 Kasım’ a kadar bu burçta hareket ediyor. İlişkiler açısından daha sakin ve iyimser bir süreç başlarken uluslararası bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuksal konular, akademik çalışmalar, seyahat ve farklı kültürleri araştırmak için destekleyici olacak.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 17 Ekim tarihinde burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor, kendinizi gergin ve endişeli hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınıza dair zorlayıcı konuları yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Ailevi durumlarla ilgilenebilir, belirsiz konuların netleşmesi gündeme gelebilir. Aile ve kariyer hayatınızdaki dengeyi sağlamaya çalışabilirsiniz. İlişkilerinize dair bitiş veya başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Hayatınıza dair önemli yön değişiklikleri için kararlar alabilir ve harekete geçebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 17 Ekim tarihinde meydana gelecek Koç dolunayı kadersel gelişmeleri ortaya çıkarabilir. Yurtdışı, mahkeme, seyahat ve ticari konularla ilgili gündemler oluşabilir. Endişe ve kaygılarınızın artabileceği bu süreçte gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Trafikte dikkatli davranın. Diyete başlayabilir ve zararlı alışkanlıkları bırakabilirsiniz. Kariyer hayatınıza dair yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 17 Ekim Koç Dolunayı gelecek hedeflerinize dair aldığınız kararları uygulamak için size gerekli cesareti verebilir, emek verdiğiniz işlerin sonuçları görünür olmaya başlayabilir. Çalışma hayatınızda daha fazla çaba harcayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı korumak ihtiyacı içinde olabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sosyal ve arkadaş çevrenizde anlaşmazlık ve gerginlikler yaşayabilir, bazı kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 17 Ekim Koç Dolunayı duygusal yoğunluğunuzu artırabilir ve daha fazla tepkisel davranabilirsiniz. Yakın çevreniz ve ailenizle ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gereken bu süreçte geçmiş olaylar açılabilir ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamak ve size artık hizmet etmeyen davranış kalıplarını değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyer hayatınızda bitiş veya yön değişiklikleri gündeme gelebilir. Baş ağrısı, mide ve sindirim hassasiyetleri yaşayabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 17 Ekim Koç Dolunayı sizi gergin kılabilir, tahammül seviyeniz azalabilir. Hem ruhsal hem fiziksel sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hayata dair yeni bakış açıları edinebilirsiniz. Ticari atılımlar yapabilir, bir mahkeme sürecinin sonucunu alabilir veya beklediğiniz bir iş tamamlanabilir. Yakın çevre ilişkileriniz yoğunlaşabilir bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu süreçte bir seyahat planı gündeme gelebilir. Yer değişikliği, resmi işler ve alım-satım konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 17 Ekim Koç Dolunayı ortak maddi kaynaklar ve finansal konuları ön plana çıkarıyor, bir borcu kapatabilir, beklediğiniz bir kredi çıkabilir veya gelirlerinize dair yapılandırmalar yapabilirsiniz. Ruhsal travmalarınız ortaya çıkabilir, daha savunmacı bir tavır edinebilir ve çevrenize öfkeli davranabilirsiniz. Aşk hayatınızda kıskançlık ve baskı gibi tutumları sorgulayabilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizden kendinizi soyutlama ihtiyacı içinde hissedebilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Burcunuzda gerçekleşen tutulmanın ardından şimdi de karşıt burcunuzda 17 Ekim tarihinde Koç Dolunayı gerçekleşiyor. İlişki ve iş birlikleri temalarını ön plana çıkaran bu dolunay sürecinde bazı gerginlikler oluşabilir ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İlişki veya evliliğinize dair yol ayrımları veya önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızda sizi baskı altında hissettiren durumlar oluşabilir, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. İş birliklerinizin veya anlaşmaların sonlanması, yer değişikliği, hukuksal bir konunun tamamlanması gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 17 Ekim Koç Dolunayı etkisiyle iş ve günlük koşullarınız yoğunlaşabilir. Meslek hayatınızda değişim, başlangıç ve bitişler gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ayrılıklar yaşanabilir. Aileniz ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde gerginliklere dikkat edin, geçmiş konular açılabilir. İletişimsel yanlış anlaşılmalar ve baskı oluşabilir. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin özellikle baş ağrısı, mide ve sindirim sorunlarına dikkat edin.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 17 Ekim Koç Dolunayı ile yeteneklerinizi daha görünür kılabilir ve yaratıcı projelere başlayabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatındaki gelişmelere destek verebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler çocuk haberi alabilir. Bu dönem fazla harcamalarınıza ve riskli yatırımlara dikkat edin. Duygusal olarak daha hassas ve gergin hissedebilir, bunu özel hayatınıza yansıtabilirsiniz. Partnerinizle anlaşmazlık ve tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 17 Ekim Koç Dolunayı ev ve ailevi konuları ön plana çıkarıyor. Ailenizle eski konular tekrar gündeme gelebilir ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu süreçte daha gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili harcamalar çıkabilir. İş yerinizde çalışma arkadaşlarınız, üst ve patronlarınızla anlaşmazlık ve tartışmalara dikkat edin. Taşınma ve yer değişikliği gündemleriniz oluşabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 17 Ekim Koç Dolunayı yakın çevre ve iletişimsel konuları ön plana çıkarıyor. Arkadaş, kardeş ve tanıdıklarınızla bazı anlaşmazlık ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluklarınız üzerinde baskı yaratabilir. Geçmişten bastırdığınız endişe ve korkularınız yüzeye çıkabilir, kendinizi yalnız bırakılmış ve öfkeli hissedebilirsiniz. Olumlu yönüyle hayatınızda başlatmak istediğiniz işlere daha cesurca odaklanabilir ya da başlattığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 17 Ekim Koç Dolunayı para ve gelir-gider konularını ön plana çıkıyor. Daha önce başlattığınız işlerin sonuçlarını alabilir veya beklediğiniz bir haber gelebilir. Beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konulara dair endişeli ve kaygılı hissedebilir, bir mücadele verebilirsiniz. İlişkilerinizde gerginliklere dikkat edin. Psikolojik olarak duygusal yoğunluğunuz artabilir ve gergin hissedebilirsiniz. Hayatınızda size hizmet etmeyen kişi ve durumlarla vedalaşabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.