TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 – 7 Nisan Haftası: Yılın ilk Merkür gerilemesi başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 01.04.2024 11:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 11:25

İş dünyası, siyaset ve ekonomik gündemleri konuşacağımız bir haftaya başlıyoruz. 8 Nisan Güneş tutulmasına doğru ilerlerken hafta boyunca Güneş – Kuzey ay düğümü kavuşumu kadersel gelişmelere işaret ediyor.

İletişim gezegenimiz Merkür salı günü itibariyle 25 Nisan’ a kadar Koç burcunda gerileyeceği için söylediklerimize dikkat etmeli, iletişimde sabırsız ve öfkeli davranmaktan ve acele kararlar almaktan sakınmalıyız.

Ticaret, iletişim, ulaşım alanları başta olmak üzere yapacağımız iş ve girişimlerde yavaşlamalar söz konusu olabilir, gecikme ve engeller çıkabilir. Bu sebeple yeni başlangıçlar yapmak yerine geçmiş konulardaki eksiklikleri gidermek ve yarım bıraktığınız işleri toparlamak için değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ay sonuna kadar hesap kitap işlerinde dikkatli olmalı, evrak ve bilgilerimize sahip çıkmalı ve elektronik cihazlarda oluşabilecek sıkıntıları karşı yedekleme işlemleri gibi önlemler almamız fayda sağlayacaktır.

Hafta geneli iş ve sorumluluk alanlarımız ön planda görev bilinciyle hareket etmek isteyebiliriz. Önemli görüşme ve konuşmalar yapabiliriz özellikle hafta sonu Venüs ve Plüton arasında oluşacak uyumlu açı etkisiyle ilişkilerimizi güçlendirebilir, karşımızdaki kişiler üzerinde iyi bir intiba bırakabilir ve destekler alabiliriz.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Merkür retrosu burcunuzda başlıyor, ay sonuna kadar iletişimsel karmaşa ve aksaklıklar ilişkilerinizde sorunlara yol açabilir. Kendinizi rahatça ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar almak yerine yarım kalmış işlerinizi toparlamanızı mümkünse yeni sözleşme ve anlaşmalar imzalamamanızı tavsiye ederim. Eski arkadaş ve ilişkilerden haberler alabilirsiniz. Cuma günü aşkın gezegeni Venüs burcunuza geçiyor; 29 Nisan’ a kadar daha cesur ve tutkulu davranabilirsiniz ama aşırıya kaçmayın ve duygularınızı dengeleyin.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Merkür retrosu başlıyor; ay sonuna kadar zihinsel ve psikolojik olarak zorlanabilir, kaygı ve endişeleriniz artabilir ama bunlarla yüzleştiğiniz takdirde şifalanabilirsiniz. Geçmişi daha fazla düşünebilir, eski konular açılabilir ve gizli saklı şeyleri öğrenebilirsiniz. Bu süreçte olup biteni değerlendirebilir ve yarım bıraktığınız işleri düzenleyebilirsiniz. Daha önce çalıştığınız yerlerden haberler alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeye ve kendinize vakit ayırmaya çalışın. Cuma günü aşkın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiyor; 29 Nisan’ a kadar özel hayatınızı arka planda yaşamak isteyebilirsiniz. Platonik aşklara çekilebilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Yönetici gezegeniniz Merkür gerilemeye başlıyor. Ay sonuna kadar proje ve hedeflerinizle ilgili bazı aksaklık ve gecikmeler yaşayabilirsiniz, acele etmeyin onun yerine önceden başlattığınız işlerinizi düzenleyebilir ve eksikleri giderebilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizle iletişimsel anlaşmazlıklara açık bir süreç olacak; temkinli davranın. Diğer taraftan eski arkadaş ve aşklardan haberler alabilirsiniz. Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiyor; 29 Nisan’ a kadar yeni ortamlara girebilir, gelecek projelerinizi gözden geçirebilir ve kazancınızı artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Yılın ilk Merkür gerilemesi başlıyor. Kariyer hayatınızda geçmiş konu ve durumlar açılabilir, üstlerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İletişimsel gecikme ve aksilikler yaşanabilir, elektronik cihazlar arızalanabilir. Radikal kararlar almanız yerine yarım kalan işleri toparlamaya çalışın. Ebeveynleri ilgilendiren gündem ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiyor; 29 Nisan’ a kadar sizi ileriye taşıyacak şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Daha önce başvurduğunuz yerlerden dönüşler alabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Merkür retrosu başlıyor, ay sonuna kadar iletişimi iyi yönetmeniz gerekecek. Yeni kararlar almayın, yeni başlangıçlar için bekleyin. Ticaret, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat konularında engel ve aksiliklere açık bir süreç olacağından sakin hareket etmeniz size fayda sağlayacak. Geçmişten gelen hukuksal bir davanız varsa sonuca bağlanabilir. Yarım bıraktığınız işleri tamamlamak için bu süreci değerlendirebilirsiniz. Baş ve bel hassasiyetleri artabilir. Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiyor; 29 Nisan’ a kadar mücadele isteğiniz ve koşturmacanız artabilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Yönetici gezegeniniz Merkür gerilemeye başlıyor. Ay sonuna kadar maddi konular ve gelirleriniz ön planda olacak. Harcamalarınızı düzenleyebilir, bütçenizi toparlayabilirsiniz. Beklediğiniz veya geçmişten alamadığınız bir para varsa alabilirsiniz. Yalnız kredi başvurusunda bulunmak, borca girmek ve yeni bir anlaşma yapmak için uygun bir süreç olmayacak. Sağlığınızı ihmal etmeyin, kontrol ve tedavilerinizi gerçekleştirin. Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiyor; 29 Nisan’ a kadar maddi konularda daha rekabetçi ve sabırsız davranabilirsiniz. Sakin kalıp ilerlediğiniz takdirde fırsatları güzel değerlendirebilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Tutulmalar sizin aksınızda gerçekleşiyor ve şimdi Merkür karşıt burcunuzda gerilemeye başlıyor. Ay sonuna kadar ilişkiler ve iletişim konuları ön planda olacak. Oluşabilecek aksilik ve sıkıntıları esnek karşılamaya çalışın. İlişkilerinizde geçmiş sorunları konuşmak için destekleyici bir süreç olacak. Önemli kararlar almak ve yeni başlangıçlar yapmak için acele etmeyin. Eski iş birliklerinden teklifler gelebilir, eski arkadaş ve aşklardan haberler alabilirsiniz. Cuma günü yönetici gezegeniniz Venüs Koç burcuna geçiyor; 29 Nisan’ a kadar daha cesur ve mücadeleci davranabilirsiniz, bu geçiş ilişkilerinizi toparlamak için sizi destekleyecek.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Merkür çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlık alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Ay sonuna kadar iletişim sıkıntılarına ve öfkeli çıkışlarınıza dikkat edin özellikle çalışma arkadaşlarınızla sorunlar oluşabilir. İş değişikliği ve yeni projelere başlamak için destekleyici bir süreç olmayacak. Sağlığınızla ilgili eski rahatsızlıklar nüksedebilir, kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin. Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor; 29 Nisan’ a kadar daha hırslı ve rekabetçi davranmaya başlayabilir, istekleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Yılın ilk Merkür gerilemesi etkilerini ay sonuna kadar aşk konularında deneyimleyeceksiniz sevgili Yaylar. Özel ilişkilerinizde inatçı ve sabırsız davranabilir, iletişim sorunları yaşayabilir ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Eski aşk ve arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde de sabırlı ve sakin olmanız gereken bir süreç olacak. Sakarlıklara dikkat edin. Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor; 29 Nisan’ a kadar motivasyonunuz artarken yatırımlarınızla kazançlarınızı artırabilirsiniz ama dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Merkür gerilemesi ay sonuna kadar ev ve ailevi konuları ön plana çıkaracak. Geçmiş konular, aile bireyleriyle iletişim sıkıntıları, yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar yaşanabilir, olayları fazla büyütmeden esnek davranmaya çalışın. Evle ilgili tadilat, tamirat, sözleşme, kontrat ve alım-satım işleri için uygun bir süreç olmayacak. Aile büyüklerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor; 29 Nisan’ a kadar kendi istek ve beğenileriniz doğrultusunda mücadeleci bir tavır sergilemeye başlayabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Merkür iletişim evinizde gerilemeye başlıyor. Ay sonuna kadar yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla ilişkilerinize özen gösterin, söylediklerinize ve yazdıklarınıza dikkat edin lütfen. Elektronik cihazlarla ilgili sıkıntılara açık bir süreç olacak. Evrak ve bilgilerinize sahip çıkın, seyahatlerde gecikme ve iptaller yaşayabilirsiniz. Yeni projeleri hayata geçirmek yerine yarım kalmış iş ve projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor; böylece Merkür gerilemesinin yaratacağı etkileri 29 Nisan’ a kadar toparlamak konusunda sizi destekleyecek ama fevri tepkiler vermemeye özen gösterin.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Merkür gerilemesi başlıyor böylece ay sonuna kadar parayla ilgili konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Önemli anlaşmalar yapmak, borç ve kredi almak için destekleyici olmayacak onun yerine harcamalarınızı düzenleyebilir ve bütçenizi toparlayabilirsiniz. Daha önce çalıştığınız kişilerden haberler alabilir yine eski projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa gelebilir veya unuttuğunuz bir borç karşınıza çıkabilir. Cuma günü Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor; 29 Nisan’ a kadar yeteneklerinizi daha fazla sergileyebilir, fırsatlar karşınıza çıkabilir ve teklifler alabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.