TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSA’YI NAZAN AKINCI TEMSİL EDECEK

EY Türkiye'nin bu yıl sekizincisini düzenlediği 'EY Girişimci Kadın Liderler Programı'na katılmaya hak kazanan kadın girişimciler belli oldu. İdeallerini gerçekleştirmek ve vizyonlarını gerçeğe dönüştürmek isteyen kadın girişimcileri destekleyen EY Girişimci Kadın Liderler Programı’nın 2024 yılı dönemine ülke genelinden katılmaya hak kazanan 10 girişimci kadın arasında Bursa’dan da Akka Kalıp Enjeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nazan Akıncı yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
BURSA’YI NAZAN AKINCI TEMSİL EDECEK

EY, Girişimci Kadın Liderler Programı aracılığıyla işini büyütme hedefi, tutkusu ve potansiyeli olan kadın girişimcileri uluslararası pazarlarda etkin faaliyet gösterme ve rekabet avantajı elde etme gibi konularda hazırlamayı amaçlıyor. Ayrıca bu program, girişimcilerin uzun vadeli başarıya uzanan yolculuklarında kilit rol üstlenen, bilgi ve deneyim paylaşımına olanak veren yüksek nitelikli bir girişimcilik ağını da inşa ediyor.

EY Türkiye, stratejik konularda yeni bakış açıları sunarak kadın girişimcilerin potansiyelinin tamamını ortaya çıkarmalarını amaçlayan program kapsamında, bu dönem de dahil olmak üzere bugüne kadar toplam 80 kadın girişimciye destek vermiş olacak.

Programın Türkiye liderliğini yürüten EY Türkiye Şirket Ortağı ve Girişimci Kadın Liderler Programı Lideri Müge Tan Belviso programa dair yaptığı açıklamada, “EY olarak Girişimci Kadın Liderler Programımız ile kadın girişimcilerin liderlik becerilerini ve yönetsel yetkinliklerini geliştirebilmesi, finansal, hukuksal ve teknik konularda bilgilerini artırabilmesi ve iletişim ağlarını genişletebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl Türkiye’de sekizinci kez düzenlediğimiz EY Girişimci Kadın Liderler Programı’nda yer almak üzere bağımsız bir jüri tarafından seçilen girişimciler, çeşitli eğitimlere katılma fırsatı bulmalarının yanı sıra küresel bir girişimci ağının parçası olacaklar. 2024 sınıfımıza seçilen tüm girişimci kadınları gönülden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

EY Girişimci Kadın Liderler Programı’nın 2024 yılı dönemine ülke genelinden katılmaya hak kazanan 10 girişimci kadın arasında yer almayı başaran Akka Kalıp Enjeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nazan Akıncı da, “Uluslararası EY Girişimci Kadın Liderler 2024’de Bursa'yı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek olmaktan dolayı heyecanlı ve gururluyum. Yapacağımız çalışmaların kazanacağım networkingin şahsıma ve işletmeme kazanımları benim için önemli. Girişimcilik ve kadın liderlik konusunda ilham kaynağı olacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

 EY Girişimci Kadın Liderler Programı 2024 sınıfına seçilen kadın girişimciler

Bağımsız jürinin değerlendirmeleri sonucunda EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı’nın 2024 sınıfına katılmaya hak kazanan kadın girişimciler şöyle sıralandı:

Begül Eray Sezgin, Masraff Kurucu Ortağı ve CEO’su

Elif Ata Erduran, Teksan Yönetim Kurulu Üyesi

Filiz Akkaş Demir, Mapsis Metal Genel Müdürü

Funda Lena Nazik, Lena Mama Yayıncılık Kurucusu

Gülay Özgön, Nesiller Genetik Kurucusu ve Genel Müdürü

Nagihan Yılmaz, DG Doğru Geri Kazanım Kurucusu ve Genel Müdürü

Nazan Akıncı, Akka Kalıp Enjeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı

Pelin Grit Sarı, Grup İmaj CEO’su

Sibel Gözüyukarı Eyiler, Mayi Tuz Kurucu Ortağı ve CEO’su

Ufuk Ünver, Datça Murat Çiftliği Ortağı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.