Eviniz Temizlikle Parlasın

Tchibo’nun ev ve temizlik kategorisindeki en favori ürünleri, “Eviniz Temizlikle Parlasın” temasıyla bir araya geliyor. Bulaşık yıkama setinden silikon süngerlere, kireç toplayıcıdan kedi fırçasına kadar dip köşe temizlik için ihtiyaç duyulan her şey, şubat ayı boyunca Tchibo mağazaları ve tchibo.com.tr’de.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2022 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2022 08:49
https://www.kadinveekonomi.com

Benzersiz perakende iş modeliyle tüketicilerine keyifli ve farklı bir alışveriş deneyimi yaşatan Tchibo, yeni teması “Eviniz Temizlikle Parlasın” ile bahar temizliği için şimdiden kolları sıvayanlar için temizliğe dair çok sayıda ürünü bir arada sunuyor. Tchibo’nun yeni temasında evcil hayvan tüylerine pratik çözümler sunan fırçalardan, kaliteli ve dayanıklı temizlik ekipmanlarına kadar birbirinden kullanışlı çok sayıda seçenek öne çıkıyor.

Pratik ürünlerle bulaşık çok kolay Ekolojik pamuktan elde edilen Bulaşık Bezi, kuru veya ıslak temizlik için kullanılabiliyor. Özel yapılı kumaşı sayesinde son derece iyi kir tutma ve emicilik kapasitesine sahip olan ürün, yüzeylerde tüy bırakmıyor. Tchibo’nun ev temizliğini keyifli hale dönüştüren diğer ürünü de Silikon Sünger. Cam-seramik, fayans, cam ve ahşap yüzeyler için ideal olan ürün, aynı zamanda son derece hijyenik. Bulaşık Yıkama Seti, uzun ömürlü lastik fırçalarıyla etkili ve hijyenik bir temizlik yapılmasına yardımcı olurken, kolaylıkla temizlenen Bulaşık Malzemeleri Düzenleyicisi ise özellikle küçük tezgahlı mutfaklarda bulaşık fırçası, sünger ve temizleme bezlerini yer kaplamadan saklama imkanı sunuyor. Tchibo ile ütü derdine son Şubat ayının “Eviniz Temizlikle Parlasın” temasında, ev temizliğinin olmazsa olmazı ütü de yer alıyor. Ütü Masası Kılıfı, özel Fast-Ironing-Zone kaplaması sayesinde ütünün daha iyi kaymasını sağlarken, ısıyı geri yansıtan alüminyum alt yüzey ütü efekti vererek elektrik ve  zaman tasarrufu sağlıyor. Bağcıkları sayesinde büyüklüğü isteğe göre ayarlanabilen ürün, ütüleme alanı 45 x 124 cm'ye kadar olan standart ütü masaları için uygun. Ütü Örtüsü ise ütü masasının olmadığı durumlar için kullanışlı bir seçenek. Katlanabilen ve bant ile kapanan örtü, yer kaplamadan saklanabiliyor. Kaymayan alt yüzeyi ve güvenli dokusu ile özellikle tatillerde pratik ve hızlı bir kullanım sunuyor. Küçük mekanlar için yüzde 75’e kadar yer tasarrufu sağlayan Vakumlu Saklama Torbası, özellikle tekstiller ve yatak ürünlerinin hava geçirmeyecek şekilde saklanması için ideal. Tozlara, neme, ıslaklığa, kokulara ve güvelere karşı koruma sağlayan ürünün kullanımı da son derece basit. İçindeki hava elektrikli süpürgeyle çekildikten sonra kilitlenen torba, havanın sızmasını engelliyor. Vakumlu Saklama Torbası, 95 x 50 cm ve 120 x 70 cm olarak iki farklı ebatta satışa sunuluyor. Evcil dostlar hem rahat hem temiz Tchibo, ev temizlik kategorisinde evcil hayvan sahiplerini de unutmuyor. Geri dönüşümlü plastikten üretilen Evcil Hayvan Fırçası ile kedi, köpek gibi sevimli dostların dökülen tüylerine pratik ve kesin çözüm sunuyor. Yumuşak tırtıklı ve bükümlü tasarımı ve paslanmaz çelik fırça